Zaterdag 9 september

11.00 / 20.00 - Trekkertrek Saasveld 2023

Laat de motoren brullen en de adrenaline stromen, want het is tijd voor Trekkertrek: dé ultieme krachtmeting! Sta je klaar om je brute kracht te tonen en je tractormachine tot het uiterste te pushen? Dit is hét evenement waar stoere chaffeurs samenkomen om te laten zien wie de sterkste is in het trekken van zware lasten.

Voel de opwinding wanneer de turbodieselmotoren bulderen en de banden grip krijgen op de klei. Trek alles uit de kast, tune je tractor tot in perfectie en breng je vrienden en familie mee om je toe te juichen langs de zijlijn. Of je nu deelnemer bent of gewoon wilt genieten van spectaculaire actie, Saasveld is dé plek waar echte power tot leven komt. 

Inschrijven: Inschrijven voor deelname aan de Trekkertrek kan op 26 juli 2023 (20.00-21.00) bij Restaurant ’t Anker in Saasveld.

Afb 00154

12.00 – Kermis geopend

De kermis is zaterdag geopend om 12.00. De kermis heeft elk jaar een bijzonder en gevarieerd aanbod van attracties. Daarnaast is er zoals elk jaar een mooi omlijstend programma. Ook dit jaar zullen er genoeg activiteiten zijn voor jong en oud.

We hopen dat jullie ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de Zomerfeesten Saasveld.

15.00 / 17.00 - Super Soasel Show + uitslag kleurplaatwedstrijd

Ook dit jaar kunnen alle Saasveldse kids hier hun talenten weer laten zien. Ben jij de beste goochelaar of juist een balkunstenaar? Misschien dans jij wel als een slangenmens of kun jij ontzettend goed zingen of playbacken. Kom erbij en doe mee met de Super Soasel Show. We willen graag jou talent zien. Strijd met je klasgenootjes om die gave beker. Die wil jij toch zeker op je slaapkamer hebben?

Naast het organiseren van deze Super Soasel Show zal ook de winnaar bekend worden gemaakt van de kleurplatenwedstrijd!

Inschrijven: Inschrijven voor de kinderplaybackshow kun je eenvoudig doen via dit online inschrijfformulier.

Piraten Power Hour

20.30 / 21.30 - Piraten Power Hour

“Luisteraars en amateurs, van de krakende ether naar de krakende dansvloer hier isssssss Piraten Power Hour!” Tja, bijna iedereen heeft af en toe behoefte aan wat Hollandse ingrediënten, aan polderevergreens, wat tranentrekkende smartlappen en wat modder aan de spatlappen. Van Willy Alberti tot Johnny Hoes en van De Paldijns tot de Rapsodies, het is niet zo moeilijk. De geheime zender tunes vliegen je een uur lang om de oren als vitamines voor het volk.

Dompel je onder in deze feestelijke jukebox der herkenbaarheid en laat je piratenhart bonzen op de beat der Hollandaise. Het bier zal uit alle gaten klotsen, ja dat wordt FEEST, een FEEST in kapitalen.

22.30 / 01.30 - Feest DJ Jochem

Deze allround feestfanaat weet van iedere tent een gekkenhuis te maken. Verscheidene genres worden op een avond door de speakers geblazen, hiermee domineert deze feestraket de dansvloer. Op een avond met Jochem sta jij schouder aan schouder met je buur, loop jij kilometers polonaise en knallen de hits je om de oren.

Contactgegevens

Stichting Zomerfeesten Saasveld
Bornsestraat 41
7597 NH Saasveld
zomerfeestensaasveld@gmail.com

Bedankt!

Zonder sponsoren, bezoekers en vrijwilligers zouden de Zomerfeesten Saasveld nooit mogelijk zijn. 

We zijn daarom zeer blij dat jullie ook in 2023 een steentje bijdragen aan de realisatie van de zomerfeesten. 

Er zijn legio mogelijkheden om d.m.v. van sponsoring of als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan dit evenement.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.