Zaterdag 9 september

13.00 / 16.00 - Het Saasveldse Volleybaltoernooi

Net zoals de voorgaande jaren zal er dit jaar wederom een geweldig volleybaltoernooi georganiseerd worden. Verzamel je teamleden, verzin een hippe teamnaam (Helden op sokken, Visclub Soasel, Siegfrieds Angels, FC Wijn) en schrijf je in!

Ook niet deelnemende gasten zijn uiteraard van harte welkom om de sportieve teams aan te moedigen. We rekenen dit jaar op een stralende zomermiddag vol gezelligheid.

Inschrijven: Inschrijven voor het volleybaltoernooi kun je eenvoudig doen via dit online inschrijfformulier.

Afb 00154

13.00 – Kermis geopend

De kermis is zaterdag geopend om 13.00. De kermis heeft elk jaar een bijzonder en gevarieerd aanbod van attracties. Daarnaast is er zoals elk jaar een mooi omlijstend programma. Ook dit jaar zullen er genoeg activiteiten zijn voor jong en oud.

We hopen dat jullie ook dit jaar weer een bezoek brengen aan de Zomerfeesten Saasveld.

15.00 / 17.00 - Super Soasel Show + uitslag kleurplaatwedstrijd

Ook dit jaar kunnen alle Saasveldse kids hier hun talenten weer laten zien. Ben jij de beste goochelaar of juist een balkunstenaar? Misschien dans jij wel als een slangenmens of kun jij ontzettend goed zingen of playbacken. Kom erbij en doe mee met de Super Soasel Show. We willen graag jou talent zien. Strijd met je klasgenootjes om die gave beker. Die wil jij toch zeker op je slaapkamer hebben?

Naast het organiseren van deze Super Soasel Show zal ook de winnaar bekend worden gemaakt van de kleurplatenwedstrijd!

Inschrijven: Inschrijven voor de kinderplaybackshow kun je eenvoudig doen via dit online inschrijfformulier.

Vogelschieten

16.30 / 19.00 – Vogelschieten

Een jarenlange traditie tijdens de zomerfeesten is het ouderwetse vogelschieten. Wie wordt er dit schutterskoning of koningin? Is een jeugdige uitdager of wordt het er weer een van de oude garde?

Het vogelschieten zal zaterdagmiddag 10 september plaatsvinden, zowel mannen als vrouwen (ouder dan 16) kunnen zich inschrijven vanaf 16.30.

Inschrijven is mogelijk op locatie.

20.00 / 01.30 - Feestavond met Band with Benefits & 538 Die Verrückte Stunde

Na een dag vol activiteiten is er niks beters dan gezellig een biertje/wijntje drinken met je vrienden in onze feesttent. Vooral voor de liefhebbers van geweldige feestjes hebben wij goed nieuws. Ons avondprogramma is namelijk gevuld met entertainment en muzikale hits.

Met veel trots presenteren wij Band with Benefits. Een groep fanatieke en enthousiaste muzikanten die onze zaterdagavond om gaan toveren tot een geweldige party. Meer informatie over deze muzikale toppers vind je hier.

De avond zal vervolgens afgesloten worden door 538 met de show ‘Die Verrückte Stunde‘, tijdens deze show ga je de leukste guilty pleasures en de meest foute nummers horen! Wees er dus bij!

Contactgegevens

Stichting Zomerfeesten Saasveld
Bornsestraat 41
7597 NH Saasveld
zomerfeestensaasveld@gmail.com

Bedankt!

Zonder sponsoren, bezoekers en vrijwilligers zouden de Zomerfeesten Saasveld nooit mogelijk zijn. 

We zijn daarom zeer blij dat jullie ook in 2023 een steentje bijdragen aan de realisatie van de zomerfeesten. 

Er zijn legio mogelijkheden om d.m.v. van sponsoring of als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan dit evenement.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.