Informatie & Huisregels

Eigen risico

Het betreden van het terrein en het bijwonen van de geweldige optredens in onze tent zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Zomerfeesten Saasveld en haar vrijwilligers zijn op geen wijze aansprakelijke voor enig letsel of materiële schade dan wel immateriële schade van bezoekers.

Veiligheid

Om de veiligheid te waarborgen op het terrein maken wij gebruik van professioneel beveiligingspersoneel. Ter bescherming van jouw eigen en andermans veiligheid heeft ons beveiligingspersoneel toestemming om je te fouilleren als zij hier aanleiding toe ziet. Bij geen medewerking kan de toegang tot de tent worden ontzegd.

Voor eerste hulp bij ongelukken en verwondingen is er een EHBO-post aanwezig. Je vindt de EHBO-post bij de entree.

Huisregels

  • Roken in de tent is niet toegestaan.
  • Het bij je hebben, gebruik en verhandelen van drugs op het terrein is niet toegestaan.
  • Op het terrein gelden de dagelijkse normen en waarden. Het dreigen en gebruik van geweld, het in bezit hebben van wapens of andere verboden middelen en voorwerpen, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar, vervuilingen/of vernieling van materialen zal niet worden getolereerd. Eventuele schades zullen op jou verhaald worden.

Parkeergelegenheden

Wanneer je met de auto naar de Zomerfeesten komt, verzoeken wij de auto te parkeren op de parkeerplaats achter café restaurant ’t Anker (Bornestraat 43) of bij de Zomerfeesten zelf. De parkeerplekken kunt u vinden door de borden P te volgen vanaf de Bornsestraat 43.

Wanneer je met de fiets naar de Zomerfeesten komt, kun je deze stallen in één van de hiervoor ingerichte fietsenstallingen bij de Zomerfeesten zelf.

Betalingsmogelijkheden

Bij de muntenkassa’s en bij de entreekassa kun je zowel PIN als met contant betalen.

Leeftijd

De tent en andere plaatsen waar wij activiteiten organiseren zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Bij de entree word je gevraagd om jezelf te legitimeren. Bij deze controle ontvang je een polsband. Deze dien je als bewijs te allen tijde om te houden gedurende de avond. Als minderjarige is het verboden om alcoholische dranken te nuttigen.

Sponsoring

Zonder de steun van onze sponsoren zouden de Zomerfeesten niet gerealiseerd kunnen worden in Saasveld. Wij zijn daarom onze sponsoren zeer dankbaar. Wil je ons ook steunen, neem dan contact op met onze penningmeester via zomerfeestensaasveld@gmail.com

Beeldmateriaal

Bij de Zomerfeesten wordt er foto en videomateriaal verzameld voor promotionele doeleinden. Eenieder die ons terrein bezoekt stemt in met het maken en publiceren van dit materiaal.

Als foto’s door derden, niet in opdracht van de Zomerfeesten, zijn gemaakt dan hebben wij geen controle over het publiceren van deze foto’s. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk.

Mocht je een foto en/of video verwijderd willen hebben van onze website en/of sociale media, laat het ons dan weten via zomerfeestensaasveld@gmail.com.

Contactgegevens

Stichting Zomerfeesten Saasveld
Bornsestraat 41
7597 NH Saasveld
zomerfeestensaasveld@gmail.com

Bedankt!

Zonder sponsoren, bezoekers en vrijwilligers zouden de Zomerfeesten Saasveld nooit mogelijk zijn. 

We zijn daarom zeer blij dat jullie ook in 2023 een steentje bijdragen aan de realisatie van de zomerfeesten. 

Er zijn legio mogelijkheden om d.m.v. van sponsoring of als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan dit evenement.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.