13.00 – Start kermis


15.00 – Schminken voor kinderen

Kinderen kunnen zich laten schminken. De schmink dames zijn erg goed in hun werk, wat je maar wilt zijn kun je worden! De kinderen kunnen zich laten omtoveren tot poezen, vlinders, tijgers of wat ze maar willen zijn.


15.30 Kinderplayback show  + uitslag kleurplaatwedstrijd

Alle Saasveldse kids kunnen hier hun talenten weer laten zien. Ben jij de beste goochelaar of juist een balkunstenaar? Misschien dans jij wel als een slangenmens of kun jij ontzettend goed zingen of playbacken. Kom erbij en doe mee met de playbackshow. We willen graag jou talent zien. Strijd met je klasgenootjes om die gave beker. Die wil jij toch zeker op je slaapkamer hebben?

Playback


 

17.00 – Vogelschieten

Een jarenlange traditie tijdens de zomerfeesten is het ouderwetse vogelschieten. Wie wordt er dit schutterskoning of koningin? Is een jeugdige uitdager of wordt het er weer een van de oude garde?Vogelschieten


 

21.00 – Weekend Warriors

De Weekend Warriors flikten het al op Paaspop en de Zwarte Cross en stonden in de beste clubs en zalen zoals Paradiso, de Melkweg en het Concertgebouw… en deze zomer komen ze naar Saasveld! De nieuwste sensatie op de Nederlandse feestbodem Deze podiumbeesten vuren tijdens hun explosieve show hit na hit op je af. Elk weekend spelen de Warriors alsof het hun laatste is. Met een dosis enthousiasme en een bak energie spelen ze af en toe hard en ruig, af en toe een beetje chaotisch maar dat gaat wel altijd samen met heel veel humor en interactie. Op zaterdag 10 juni kan je het zelf beleven tijdens de zomerfeesten Saasveld. Met drie leadzangers, een rockende snarenafdeling, een klassieke pianist én een jazzpianist zou dit nog wel eens super gave avond kunnen worden. Van Rock tot House en van Hip Hop tot Happy Hardcore, er is muziek voor iedereen!