16.00 – Opening kermis

Wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens de zomerfeesten is de Saasveldse kermis. Ook dit jaar is er van alles te beleven dankzij de inzet van de familie Harms. Het motto is ‘plezier voor iedereen’! Vanaf vrijdag 16.00 uur is de Saasveldse kermis open. Tot 17.00 zijn er verschillende kortingen op de attracties.


16.30 – Clown Flans + ballonnen uitdelen

Deze gekke en gezellige opening van de zomerfeesten wil jij toch ook meemaken? Flans deelt natuurlijk weer ballonnen uit. We gaan samen de ballonnen weer oplaten en hopen dat jouw ballon dit jaar het verste komt. Na een paar weken verzamelen we alle kaartjes die aan de ballonnen hingen. Welke kant zijn ze opgewaaid? Naar Duitsland of België? Of misschien wel de Noordzee over richting Engeland. Het is elk jaar weer spannend. De ballonnen die het verste zijn gekomen krijgen leuke prijzen.


 

17.00 – Bedrijvenuurtje

Alle bedrijven in Saasveld (en omstreken) nodigen we uit om samen met hun personeel de start van de zomerfeesten te vieren. Wij zorgen voor koud bier en goede muziek. Mocht je na een paar biertjes honger krijgen, dan zijn er natuurlijk ook weer de verschillende snackwagens. Lekker gebakken visje, broodje ham of gewoon een patatje mayo. Eet smakelijk en fijn weekend.

DSC00718

 


 

20.30 – Muziekconcert – Diep Triest & Koninklijke muziekvereniging St. Caecilia

Laat je verassen op vrijdag 9 juni door een geweldig concert. Na weken oefenen is het zover! Het belooft een muzikaal feest te worden. Het concert zal worden geopend door jong talent. De basisschool jeugd zal invulling aan het voorprogramma geven. Vervolgens wordt op deze avond de muziek verzorgd door Diep Triest en het orkest. Het wordt een concert waarbij veel zal worden gedanst en gezongen! Het programma ziet er veelbelovend uit met vele Nederlandstalige hits zoals Bestel maar, Bloed zweet en tranen & Land van Maas en Waal.
Dieptriest staat voor Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M. Na het concert verzorgt de band “Diep Triest” een gezellig naprogramma en speelt swingend zomerhits. Een feestelijke en zonnige medley van verassende muziekcombinaties.


 

Als afsluiter draait uiteraard onze DJ Mart.