Vrijdag 5 juni

16.00 – Opening kermis

Wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens de zomerfeesten is de Saasveldse kermis. Ook dit jaar is er van alles te beleven dankzij de inzet van de familie Harms. Het motto is ‘plezier voor iedereen’! Vanaf vrijdag 16.00 uur is de Saasveldse kermis open. Tot 17.00 zijn er verschillende kortingen op de attracties.

ballon

16.30 – Clown Flans + ballonnen uitdelen

Deze gekke en gezellige opening van de zomerfeesten wil jij toch ook meemaken? Flans deelt natuurlijk weer ballonnen uit. We gaan samen de ballonnen weer oplaten en hopen dat jouw ballon dit jaar het verste komt. Na een paar weken verzamelen we alle kaartjes die aan de ballonnen hingen. Welke kant zijn ze opgewaaid? Naar Duitsland of België? Of misschien wel de Noordzee over richting Engeland. Het is elk jaar weer spannend. De ballonnen die het verste zijn gekomen krijgen leuke prijzen.

17.00 – Bedrijvenuurtje

Alle bedrijven in Saasveld (en omstreken) nodigen we uit om samen met hun personeel de start van de zomerfeesten te vieren. Wij zorgen voor koud bier en goede muziek. Mocht je na een paar biertjes honger krijgen, dan zijn er natuurlijk ook weer de verschillende snackwagens. Lekker gebakken visje, broodje ham of gewoon een patatje mayo. Eet smakelijk en fijn weekend.

Afb-40800

20.30 – Tirolerparty

Net als de vrijdagavond van de Zomerfeesten 2018 zullen we dit jaar aftrappen met een spetterende Tiroler avond. Na het succes van vorig jaar zullen dit jaar de mannen van de band Wahnsinn voor gezellige Tiroler muziek zorgen. De 8 rasmuzikanten staan klaar om er een geweldige show van te maken door het spelen van de heerlijkste Schlager muziek tot aan de gezelligste après-ski en feestmuziek. Wederom wordt de tent omgetoverd zodat de Tiroler sfeer perfect is. De biertafels en bierpullen staan klaar voor alle gezellige feestgangers. Ook hopen we dit jaar op veel mannen en vrouwen in Lederhosen en Dirndls. Vanaf 20:00 uur begint de avond! Wil je graag zitten? Kom dan op tijd, want de banken zijn snel bezet! Tot dan! Auf geht’s los! O’zapft ist! Bis Wahnsinn!