Maak kennis met De Grote Karaoke Show

Met veel trots presenteren wij deze fanatieke en enthousiaste muzikanten die onze zaterdagavond omtoveren tot een geweldige party vol met hits en entertainment.

Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energie trein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens hele vette shows op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, het PEC Stadion en op Vlieland.

De Grote Karaoke Show geeft je de thrill van karaoke, maar maakt het next level door een volledige liveband achter je en een uitzinnig publiek voor je! Grijp je kans om voor even in de schoenen van je grote muzikale helden te stappen.

De band staat achter je, de tekst voor je neus en het publiek ligt aan je voeten! Leuker dan De Beste Zangers, strakker dan de Soundmixshow en vetter dan The Voice Of Holland. 

Dé Nr. 1. LIVE Karaoke Band van Nederland!

Locatie: Zomerfeesten Saasveld (Bornsestraat 43)
Datum: Zaterdagavond 6 juni 2020
Entree: € 10,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit kan zo maar dé avond zijn waar jij in de spotlight staat met een mega toffe live band achter je. Kies uit een lijst van 100 liedjes en bouw een feestje in een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en volledig live gezongen top entertainment!

Je wordt bijgestaan door een strakke band, de tekst staat voor je neus en je hebt sowieso het publiek op je hand. Want wie wil er nou niet voor even de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig zijn?

Durf je het niet alleen? Trek dan gewoon je vriend, vriendin, moeder, vader, tante of wie dan ook mee het podium op. Gegarandeerd een avond die je nooit meer zult vergeten! Let’s Rock The Stage Together!

Contactgegevens

Stichting Zomerfeesten Saasveld
Bornsestraat 41
7597 NH Saasveld
zomerfeestensaasveld@gmail.com

Bedankt!

Zonder sponsoren, bezoekers en vrijwilligers zouden de Zomerfeesten Saasveld nooit mogelijk zijn. 

We zijn daarom zeer blij dat jullie ook in 2020 een steentje bijdragen aan de realisatie van de zomerfeesten. 

Er zijn legio mogelijkheden om d.m.v. van sponsoring of als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan dit evenement.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en wij nemen z.s.m. contact met je op over de mogelijkheden.